tiistai 29. huhtikuuta 2008

Aika

Aika ja sen kuluminen aiheuttavat minulle jatkuvasti ongelmia. Aikaa tuntuu aina olevan liian vähän, ja se tuppaa kulumaan liian nopeasti. Toivon harva se päivä, että vuorokausi olisi edes hieman pidempi. Tuntuu niin typerältä jättää kivoja asioita tekemättä vain sen takia, ettei aika riitä. Olisi hauska harrastaa vaikka mitä, mutta kun viikossa ei ole tarpeeksi tunteja. Töitä voisi tehdä enemmänkin, jos ylimääräistä aikaa olisi, ja etenkin opiskeluun on kamalan vaikea löytää riittävästi aikaa. Ja joskus ehkä haluaisi ihan vaan olla ja möllöttää tekemättä mitään, mutta milloin sitä ehtisi?

Pahinta ajan kulumisessa on tietenkin se, että elämä sisältää vain rajallisen määrän aikaa. Mikään ei ole ikuista, ja se jos mikä tuntuu todella ahdistavalta. Kaikki me kuolemme pian, kuten Jarkko Martikainen laulaa. Byääh!

1 kommentti:

imsosorry kirjoitti...

Miu. Oletko kuunnellut YUP -yhtyeen varhaistuotantoa 90 -luvun alusta? Suosittelen ehdottomasti. Omaa aikaa on vaikea saada, sitä pitää vaatia. Itsekin vielä opettelen, lapsenkengissä. Kuitenkin olen huomannut että realismi pelastaa: muista että Sinulla on vain Sinun elämäsi. Et voi elää kenenkään toisen puolesta, et edes niitä hankalia hetkiä. Jos olen oikein ymmärtänyt niin sinulla on varmasti hankalia hetkiä ihan omiin tarpeisiinkin. Itsensä rakastaminen ei ole itsekkyyttä.

Helppohan se on sanoa, kun vielä itsekin ymmärtäisi. :O)